Ferran Falcó durant el míting celebrat a La Plana dissabte passat. CiU

El candidat de Convergència i Unió a la presidència de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, va protagonitzar dissabte passat el míting central de Badalona, en un pavelló de La Plana que va acollir més de 1.200 persones. Mas va estar acompanyat pel líder de CiU a Badalona, Ferran Falcó, que també forma part de la llista de CiU al Parlament.

En la seva intervenció, Falcó va destacar que mentre a Badalona “uns defensen que tot està perdut, que la ciutat és un suburbi desorientat i esmaperdut, altres afirmen que no hi ha problemes, que tot està fet i que anirem endavant per inèrcia, la gent de Convergència defensa que hi ha problemes, però que, com a ciutat, tenim el capital humà, el talent, l’experiència i l’ambició per a superar-los”. En aquest sentit, Falcó va afirmar que “Badalona necessita una Catalunya compromesa amb la ciutat, perquè només si Badalona se’n surt, Catalunya –com a país i com a projecte nacional- se’n sortirà”.

CIUTAT CANVIANT

Ferran Falcó va insistir que “possiblement a tot Europa, cap ciutat com la nostra ha viscut tants canvis, de manera tan accelerada i en tan poc temps. I això exigeix, primer, un reconeixement, i després, un compromís, una responsabilitat. Primer per part de tots nosaltres, però després per part de les institucions que ens representen, especialment de la del nostre govern, de la del Govern de Catalunya”. Falcó també va defensar el compromís de CiU en la governabilitat de la ciutat, perquè “l’alternativa era el tripartit del qui dia passa, any empeny”. En aquest sentit, Falcó va vincular el compromís de CiU amb la governabilitat de Badalona amb el compromís que Artur Mas ha mantingut amb el país en aquests anys d’oposició.

Per la seva banda, el candidat de CiU a la presidència de la Generalitat, Artur Mas, va subratllar que “quan alguns vénen molt de tant en tant a Badalona a fer-se una foto i a criticar, alguns a Badalona hi son cada dia i el que fan en lloc de criticar és treballar i buscar solucions”, en al·lusió a la tasca que CiU fa des del govern municipal.