Quina lectura fa dels resultats de diumenge?
Els resultats són una combinació de diversos factors, locals i d’àmbit superior. Des de la perspectiva estrictament local, el PP ha guanyat, però les forces que volíem un canvi a l’alcaldia sumem més vots i regidors. Per tant, el missatge dels badalonins ha estat de canvi, però provocant la necessitat d’entesa entre formacions molt diverses.

Han perdut uns 3.000 vots i 2 regidors. S’ho esperaven?
Sabíem que hi havia una voluntat de canvi, de relleu del govern populista que hem tingut entre 2011 i 2015. Ens vam postular per liderar aquest canvi i els badalonins l’han fragmentat d’una manera que ni desitjàvem ni esperàvem. Ara no hi ha un lideratge clar en l’alternativa, i malgrat que l’acord entre les forces d’esquerra és força possible, caldrà veure quin projecte presenten, quin tarannà tenen, quin paper atorguen a l’oposició i com governen. 

Quina serà la seva posició de cara a la investidura?
Abans de definir cap posició, òbviament hem d’escoltar quins són els plantejaments de qui es postuli per governar la ciutat. Nosaltres som gent centrada, que posa Badalona en primer lloc. El que espero de qui estigui en condicions de rebre els suports necessaris per tenir l’alcaldia és que presenti un projecte realment transformador, centrat en la ciutat i la seva gent, que defugi el revengisme i el partidisme i que tingui voluntat de diàleg amb tothom, començant pels que estarem a l’oposició.