Guanyadores de la catgoria femenina

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la primera edició de la cursa Badalona Running-Memorial Luis Condon amb un gran èxit de participació. 1.300 corredors es van calçar les sabates esportives per córrer els 10 quilòmetres que recorrien els llocs més emblemàtics de la ciutat. La col·laboració de l’Ajuntament amb l’Associació Badalona Running ha permès que la ciutat es convertís diumenge en seu de l’esport i en parada obligatòria pels amants de l’atletisme.

GUANYADORS

El campió del món de duatló, Roger Roca, va ser el guanyador de la cursa en completar tot el trajecte arreu de la ciutat. El corredor va finalitzar la prova amb un temps total de 31 minuts i 14 segons. La segona posició va ser per a Jordi Garcia Gràcia, amb 32 minuts, i Marc Hurtado, va resultar tercer.

En categoria femenina Maria Bartolí va ser la primera en creuar la meta, amb un temps de 40 minuts, i la segona va ser Maite Ríos.

L’alcalde, Xavier Garcia Albiol, el conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Boi Ruiz, i el regidor de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de l’Ajuntament de Badalona, Juan Fernández, van ser els encarregats de lliurar els premis als guanyadors, en un acte que es va celebrar a la rambla del Gorg.

SOLIDARITAT

Aquesta primera edició també ha tingut un marcat caràcter solidari. Cal recordar que la cursa d’enguany també es titulava Memorial Luis Condon com a homenatge a l’esportista badaloní mort recentment a causa d’una leucèmia, als 40 anys, malgrat el trasplantament de medul·la al qual va ser sotmès a l’Hospital Trias i Pujol. En aquest sentit, la Badalona Running va destinar un euro per cada inscripció a la Fundació Contra el Càncer i a l’Institut Josep Carreres que lluiten contra aquesta malaltia. La seva aportació econòmica anirà destinada a la investigació i a la millora de la tecnologia dels centres.

CONSOLIDACIÓ

El regidor d’Esports, Juan Fernández, va felicitar als organitzadors de la cursa per la “bona gestió de tot l’esdeveniment” i va manifestar la voluntat de l’Ajuntament de que aquesta prova tingui continuïtat i es consolidi a la ciutat.