Dissabte passat la plaça de la Vila estava ocupada per detractors i defensors del Partit Popular. Creu que la ciutat està polaritzada?

No, això demostra la pluralitat de la població. Si les expressions de sentiments es transmeten amb correcció, no tinc cap problema.


Unificar les dues Badalones és una de les seves preocupacions?

Sí. Badalona té dues realitats, el que passa al Centre i el que passa als barris allunyats, on hi ha problemes de destructuració social. Intentaré que les dues realitats s’acabin convertint en una única.


Badalona ha estat moneda de canvi?

No, crec que és una lectura erronia. Qui pensa així li hauria de preocupar més que s’hagués imposat un pacte de perdedors.


Un govern d’11 regidors és dèbil?

En absolut. Serà fort. Tenim molt clares les prioritats que necessita Badalona.


Li agradaria incorporar algun company de viatge?

El camí es fa caminant, però busco la complicitat de la resta de formacions polítiques. Si al llarg de la legislatura hi ha entesa, m’agradaria que es pugués incoporar CiU. No és el nostre objectiu, però si tenim coincidències m’agradaria treballar plegats en un model de ciutat. Hi ha moltes coses en què coincidim.


Falcó va posar algunes condicions, com mantenir el Consorci Badalona Sud o algunes polítiques, com els plans d’entorn…

Nosaltres esperem mantenir el Consorci, però també depèn de la Generalitat de Catalunya. Un alcalde nou no ha d’arrassar amb tot, mantindré les coses positives que ja hi són i faré les noves que cregui convenient.


Què s’ha fet bé en la darrera legislatura?

En política cultural s’ha fet una bona feina. També en medi ambient i algunes actuacions en matèria d’urbanisme o seguretat. En termes generals sempre hi ha coses que es fan bé. Les mev