Bastons Santa Coloma

Les entitats de cultura popular fan una gran tasca. Foto: Fons SPA

Santa Coloma té un teixit social ampli dedicat a la cooperació internacional, la sensibilització, la cultura de pau i els drets humans.

Són associacions i grups integrats per persones de la ciutat compromeses, que promouen polítiques o accions adreçades al desenvolupament de col·lectius exclosos o amb risc d’exclusió social o que treballen per a la millora d’altres països o comunitats en desenvolupament.

En aquesta línia, l’Ajuntament vol potenciar la participació de l’entramat associatiu de la ciutat a la Festa Major d’Estiu mitjançant l’organització de la tercera edició de la Fira d’Entitats al del Parc de Can Zam.

Aquesta fira consistirà en la instal·lació d’una sèrie de casetes a l’esmentat parc, a les quals les entitats tindran la possibilitat tant de difondre la seva activitat dins el marc de l’acció sociocultural com d’oferir servei de bar per tal d’atendre les necessitats del públic assistent.

La sisena tinenta d’alcaldessa de l’àrea de Participació Ciutadana i Cultura i regidora del Districte V, Patry Jiménez, va assegurar durant la presentació de la Festa Major d’Estiu que l’objectiu d’aquesta sempre ha estat el mateix: “Fer d’aparador del talent local i de les entitats locals en una festa pensada per a tots els públics i per a totes les sensibilitats”. La Fira tindrà lloc entre el divendres 2 i el dimarts 6 de setembre, a la zona compartida amb la fira d’atraccions del Parc de Can Zam.