Els veïns del carrer Madoz se senten oblidats per part de l’Ajuntament de Badalona i han manifestat la seva queixa amb una pancarta ben visible des del carrer d’en Prim, un dels carrers més concorreguts del barri. De moment, la seva protesta ja ha arribat als despatxos municipals i ara esperen una solució ràpida als problemes amb els quals conviuen.

D’entrada, els veïns asseguren que la mala pavimentació del carrer ja ha provocat més d’una caiguda i d’altra banda, l’estacionament de vehicles a banda i banda del carrer genera molts problemes de mobilitat a l’hora de passar amb cotxe pel carrer o per accedir als aparcaments privats. Els veïns van presentar signatures a l’Ajuntament el mes de maig passat sol·licitant que el seu carrer es convertís en una via amb una sola banda d’estacionament, però el consistori encara no ha respost. Aquesta situació impedeix la fàcil circulació d’ambulàncies -una ja es va quedar encallada- camions de bombers o furgonetes, per exemple.

Fins i tot hi ha unes obres que han quedat aturades a la cruïlla del carrer Madoz amb Les Corts les quals impossibiliten el pas de les persones per una vorera que de per sí ja és força estreta.