Els Castellers de Badalona continuen en ratxa. El passat 1 de juny els Micacos van  confirmar les seves bones actuacions en castells de 7 durant la seva participació en la diada castellera de la Festa Major del barri barceloní de Trinitat Vella.
L’actuació dels badalonins va començar amb un pilar de 4 que va deixar pas a la primera ronda, on van presentar un 4de6 amb agulla que, tot i alguna petita sacsejada, el van aconseguir descarregar sense massa problemes. Posteriorment la colla badalonina va atacar un nou 3de7 en segona ronda, tot i ser només dues colles a plaça. L’estructura es va enfilar nerviosa, però un bon treball i la ràpida pujada van fer que el castell es carregués amb comoditat. Seguidament, a la baixada, es va haver de defensar en obrir-se de mida al pis de terços. Per arrodonir la diada, la Colla Micaco va voler fer un 3de6 amb agulla introduint força rotacions a tronc i a canalla. El castell, que va pujar sense cap entrebanc, es va haver de desmuntar, però, per indecisió de la canalla.
Malgrat això, els Micacos van fer un nou intent en ronda de repetició, on el van descarregar de manera impecable. Finalment van completar la diada descarregant dos pilars de 4 simultanis que van confirmar el seu bon moment de forma.