Els joves de Bufalà, sempre actius

La cultura com a eix i pilar principal. Aquesta és la idea que fa de base a ‘Creadors de l’endemà’, un nou programa de ràdio a la Plataforma de Bufalà, format per un grup indefinit -ja que no es tanquen les portes a noves incorporacions- de col·laboradors d’entre setze i dinou anys. El programa, que va emetre’s per primer cop el passat divendres dia 14 de gener, és de caire metanarratiu, per tant no només pretén informar sinó fer-ho distingint-se de la resta, volent anar més enllà sense deixar de ser fidels a la realitat.

‘Creadors de l’endemà’ es proposa tenir un contacte directe i constant amb el barri de Bufalà, acostant-hi la cultura i fent activitats a través de les diferents seccions del programa que facin partíceps els oients, veïns del barri. Aquest programa aspira també a convertir-se en una plataforma per tal de donar veu als grups d’artistes amb menys possibilitats, difonent notícies que no hagin tingut gaire ressò mediàtic sobre l’art amateur.

Segons paraules d’Alba García, la directora del programa, “Creadors de l’endemà’ té un ambient seriós i respectuós, amb presència d’humor i entreteniment, subordinats als primers adjectius”. La idea és que tots els col·laboradors tinguin una secció adient que es correspongui amb les bases del programa, explica l’Alba, que estudia a l’Escola d’Arts Pau Gargallo i té només disset anys.

Podeu sentir ‘Creadors de l’endemà’ cada dos divendres a les 18:00h, en directe a través de la web http://canbarriga.net /tv/; i seguir les vivències d’aquests joves emprenedors a través de Facebook (www.facebook.com/CreadorsDeLendema ) i del seu blog (creadorsdelendema.blogspot.com ). El proper programa serà aquest divendres dia 28 de gener, i tindrà com a convidat especial l’escriptor Damià del Clot, autor del llibre Absolut taronja.