El grup de veïns del barri del Progrés afectats per l’augment del 80% dels seus lloguers segueixen organitzant la seva reivindicació i dimarts que ve es manifestaran a la plaça de la Vila durant la celebració del Ple municipal.

Està previst que en el mateix Ple es presenti una moció sobre el cas després que formacions com ERC i Guanyem hi hagin estat a sobre d’ençà que va esclatar. Els pisos on viuen aquests veïns, situats entre els carrers Indústria, Providència i Tresmall, pertanyen a un fons d’inversió, que ha notificat als veïns un augment del lloguer que en alguns casos passaria dels 1.000 als 1.800 euros.

REALLOTJAMENTS A SANT ROC
D’altra banda, la plataforma Sant Roc Som Badalona, que forma part de la reivindicació dels veïns del barri del Progrés, ha denunciat que després de nou mesos de l’incendi dels pisos de l’avinguda Marquès de Montroig, a Sant Roc, els afectats encara no han pogut tornar a casa seva. Des de la plataforma han demanat una reunió a l’alcalde Pastor, però des de l’Ajuntament recorden que segueixen fent el seu paper de mediació i que estan en contacte amb les famílies.