Albiol

Albiol durant l’acte central de campanya. Foto: ACN

Amb el 60% escrutat, tot apunta que Xavier García Albiol no només aconseguiria la majoria absoluta a Badalona, sinó que arrasaria a les eleccions del 28M. El candidat del PP té, provisionalment, 18 regidors, el que suposaria un increment de 7 regidors respecte del 2019.

La campanya d’Albiol ha estat centrada a demanar el vot a badalonins de diferents ideologies per aconseguir una Badalona millor, ja que, si volia governar, necessitava si o si la majoria absoluta, tal i com ha expressat en diferents ocasions. “Si obtenim un resultat espectacular, però ens quedem amb 13, la resta faran el mateix que venen fent des de 2015”, recordava Albiol al seu acte central de campanya.

Sembla doncs que apel·lar al vot transversal i el seu argument de tornar a tenir “una Badalona segura” ha convençut a l’electorat de Badalona.

Ara per ara, la resta de representació a l’Ajuntament la tindria el PSC amb quatre regidors, Esquerra amb 2, Badalona En Comú Podem 2 i Guanyem 1. Junts quedaria fora del consistori.