L’Estadi municipal de Badalona. Foto: Aj. de Badalona

L’Ajuntament de Badalona havia organitzat per a aquest passat dimecres una festa d’inauguració de l’Estadi Municipal, que havia de precedir la celebració del partit de setzens de final de la Copa del Rei entre el Badalona i el Granada. L’actuació del cantant Miki Núñez era el gran reclam d’un esdeveniment que finalment es va haver de suspendre’s a causa del temporal Glòria, que ha deixat grans destrosses al seu pas per la ciutat. En ple debat pels greus problemes de manteniment d’equipaments com la Biblioteca de Can Casacuberta, el consistori encapçalat per Álex Pastor havia apostat per inaugurar de manera oficial unes instal·lacions que porten des del gener del 2017 en funcionament.

“No s’ha arribat mai a fer una festa d’inauguració oficial de l’estadi. És una demanda tant del club com dels veïns i volem que coincideixi amb el moment de màxima expectació que ha tingut el club”, assenyalava Pastor, convençut de l’èxit de la iniciativa.

Tanmateix, l’esdeveniment no havia estat ben rebut per la majoria de grups municipals, que al·leguen que una inversió d’aquesta magnitud es pot destinar a millorar les condicions d’altres equipaments. “L’alcalde es gastarà milers d’euros en una festa quan hi ha nens que porten mesos sense poder-se dutxar en altres camps de futbol”, apuntava el popular Xavier García Albiol. També la regidora de Guanyem, Carme Martínez Ruzafa, es mostrava crítica amb la inauguració: “Ens sorprèn que el consistori tardi 3 dies a organitzar una festa i porti 2 anys sense gestionar el manteniment d’altres infraestructures”.

EL CF BADALONA CAU A LA PRÒRROGA
Esportivament, la nit va acabar de forma trista per als interessos del Badalona, que va quedar eliminat de la competició després de perdre a la pròrroga (1-3). Els de Manolo González van refer-se a la perfecció d’un gol matiner dels andalusos i Robusté, amb un cop de cap a la sortida d’un córner, va restablir l’empat. L’esforç extra que va suposar els 30 minuts de pròrroga va pesar a les cames dels escapulats, que van caure amb el cap ben alt plantant cara fins al final.