David Torrents

Torrents serà el nou secretari d’organització de Junts. Foto: Arxiu

Junts ha escollit finalment el regidor de Badalona David Torrents com a nou secretari d’organització després d’una segona votació on ha obtingut el suport de poc més del 60% dels militants que han votat.

Pròxim a Laura Borràs, la nova presidenta del partit, Torrents no va aconseguir els suports suficients en el congrés d’Argelers, d’acord amb el reglament intern de la formació. Tanmateix, el secretari general de Junts, Jordi Turull, va optar per tornar a sotmetre la seva candidatura a votació. Una nova consulta que ha tingut una participació encara més baixa que l’anterior i que ha servit per donar el vistiplau, de forma conjunta, a Torrents com a secretari d’organització, i també a Ester Vallès i Lluís Guinó com a nous vocals de l’executiva.

Segons Turull, aquesta decisió “demostra l’esperit unitari dels afiliats i afiliades de Junts”. També ha reiterat que l’aposta per Torrents com a secretari d’organització obeïa a “l’equilibri de l’acord de la candidatura unitària”. Turull i Borràs van pactar una candidatura conjunta per repartir-se el poder a la cúpula del partit en peu d’igualtat.