Arqué va fer campanya per ERC-Avancem-MES. Foto: ERC

El PSC donarà de baixa de la militància l’exalcaldessa Maite Arqué. Segons ha pogut saber Línia Badalona, el partit ja ha iniciat el procediment formal per fer-ho efectiu després que Arqué fes campanya per ERC-Avancem-MES amb motiu de les darreres eleccions municipals

Així ho ha confirmat Àlex Pastor, primer secretari del PSC, a aquesta publicació, el qual explica que es tracta d’un fet regulat pels estatuts i d’obligat compliment, perquè un militant no pot fer campanya per una altra força política.

Arqué, en declaracions a Línia Badalona, explica que la seva intenció era ser més “neutral” en aquestes eleccions, però que no va rebre cap trucada per part del PSC per participar en la campanya socialista i que, en canvi, des d’ERC-Avancem-MES la van convidar reiteradament a participar en la seva. “Finalment em va sortir de l’ànima i vaig anar al seu acte central perquè la meva gent més propera, la que va estar amb mi al costat durant molts anys a l’Ajuntament, era allà, amb Avancem-MES, i vaig sentir que ho havia de fer”, detalla.

Respecte al procediment que ha iniciat el partit per donar-la de baixa, Arqué lamenta que es facin “espectacles” amb tot plegat i diu que esperava que “es portés de forma més natural”. “Que esborrin les meves dades i ja està, no calen expedients”, conclou.