El portaveu socialista, Albert Sales, intervé en la firma de l’acord per l’entrada del PSC al govern de l’Ajuntament de Tiana. Foto: Ajuntament

El grup municipal del PSC ha exigit una rectificació “pública i contundent” a la regidora de Cicle de Vida i Cultura, Marta Guàrdia, per la seva “erràtica intervenció” a l’últim ple sobre la gestió de la residència Sant Cebrià per part dels tres últims alcaldes de Tiana. En un comunicat, els socialistes han manifestat el seu suport als exbatlles Ferran Vallespinós i Ester Pujol i lamenten que la “crisi” amb els gestors del geriàtric “enterboleixi” les relacions entre els membres de l’equip de govern.

“Hem manifestat el nostre malestar i la nostra reprovació de la regidora Marta Guàrdia per la seva intervenció en l’últim Ple extraordinari que res tenia a veure amb el que s’estava debatent, i amb el compromís fefaent que no es tornaria a produir”, apunta el PSC respecte a les polèmiques acusacions, que van motivar la publicació d’un comunicat conjunt dels tres exalcaldes demanat la dimissió de la regidora.

Pels socialistes, la prioritat de l’actual executiu ha de ser lluitar contra la crisi sanitària derivada de la pandèmia i es comprometen a redefinir el full de ruta a seguir amb l’elaboració del Pla d’Actuació i dels propers pressupostos municipals.