Més o menys amb un missatge d’aquest tipus va reaccionar el cap de llista pel PP a Barcelona, Jorge Fernández Díaz després d’escoltar el discurs de l’alcalde de Badalona. Albiol en ple acte de campanya a les eleccions generals va afirmar que s’ha de solucionar el tema de l’ocupació d’habitatges desocupats perquè aquells que s’hi posen a viure comporten problemes veïnals i “es dediquen a robar llum a l’escala”. Diferència entre robar i no pagar? A aquestes afirmacions de l’alcalde, el cap de llista del PP ha dirigit a l’alcalde: “estem orgullosos de tu, diguin el què diguin”.

Aquell camp de futbol. Fa gairebé deu anys que a Badalona s’hi havia de construir un camp de futbol. L’esperança no s’ha de perdre i la delicada situació econòmica actual sembla que encara ens farà esperar una mica més abans de veure el camp de futbol fet realitat.

El tweet d’en Ferran Falcó. Aquesta setmana el líder de CiU a Badalona ens aporta el seu punt de vista sobre els cartells electorals: “El futur és esforç” diu un cartell dels socialistes, amb la Chacón mirant les musaranyes i aguantant-se el cap amb la mà. #fotosquenolliguen”.