CB Sant Josep

Protesta del Club Bàsquet Sant Josep. Foto: Twitter (@VeusSantPep)

Nou revés per a l’històric Club Bàsquet Sant Josep. Dilluns es va saber que els jutjats donen la raó a l’arquebisbat de Barcelona, propietari de l’Església Parroquial de Sant Josep, en el litigi judicial que fa anys que manté amb el Sampep.

En el seu escrit, l’audiència de Barcelona desestima el recurs d’apel·lació que el club esportiu va presentar arran de la sentència judicial. Una sentència que els obligava a sortir de les instal·lacions de la parròquia de Sant Josep. La raó és que l’entitat esportiva no disposa de cap títol que en legitimi la seva possessió.

L’entitat ha mostrat, a través d’un comunicat, el seu desacord amb la decisió de l’Audiència. “Queda clar que el pavelló el vam pagar des del bàsquet i que hem estat pagant un lloguer per l’ús de les instal·lacions al Centre”, expliquen al comunicat. Malgrat quedar clar que el Sampep pagava el seu lloguer, “no es considera que això sigui suficient per desestimar la demanda perquè s’hauria de tractar en un altre tipus de judici”.

El club avisa que la sentència permet la possibilitat de presentar un recurs. A banda, encara han de decidir si ho faran i que, en tot cas, prendran la decisió després d’analitzar a fons la sentència. “El CB Sant Josep és fort i ha demostrat que pot continuar creixent més enllà de què ens tanquin l’ús del nostre pavelló. Comptem amb un grup de persones extraordinàries i tenim moltes ganes de fer un Sampep encara més fort”, conclouen des del club.