L’Ajuntament de Santa Coloma en una imatge d’arxiu. Foto: XTEC

Nou capítol en la polèmica per l’empadronament a Santa Coloma de Gramenet. El Gerent de l’Ajuntament, Fernando Hernández, ha denunciat a través de les xarxes socials que des de fa prop d’un any pateix “assetjament premeditat, constant i maliciós” per part dels regidors del grup municipal d’En Comú Podem Santa Coloma.

“Pretenen castigar-me per haver expressat les meves opinions, intentant desprestigiar-me públicament amb falsedats i injúries. Hi ha canals adequats per protegir un empleat públic de la persecució i l’assetjament perpetrat a través d’insults, injúries i falsedats”, assegura en un llarg missatge a les xarxes socials Hernández, que adverteix que no dubtarà en prendre accions legals al respecte. Aquest contundent assenyalament es produeix després que els comuns portessin en forma de pregunta al Ple celebrat dilluns la polèmica discussió pujada de to que va tenir el gerent amb un grup de veïns sobre les dificultats per accedir al padró a les xarxes.

Hernández qualifica de “mentida indecent” i “infàmia” la intervenció dels comuns, que van preguntar el govern local per les mesures preses en relació amb les “faltes de respecte” del gerent vers els veïns, i apunta que aquesta “persecució” a la “llibertat d’expressió” fa temps que s’allarga. Recordem que la intenció dels comuns era reprovar l’actitud que va mostrar Hernández a les xarxes, on va titllar de “ceporro” i d’ignorants altres usuaris.

Les "dificultats" en el padró desfermen la polèmica a Santa Coloma