Els Badalona Dracs, un dels principals beneficiaris de la nova instal·lació. Arxiu

Els aficionats al futbol americà a la nostra ciutat estan d’enhorabona: el Govern de la Generalitat ha concedit a l’Ajuntament de Badalona una subvenció que es destinarà a construïr un Centre de Tecnificació de futbol americà. Aquesta construcció, que es farà al barri del Puigfred -a la zona de La Colina-, s’incorporarà al projecte que hi havia per fer també un camp de futbol americà en aquesta mateixa zona. D’aquesta manera l’equip local d’aquest esport, els Badalona Dracs, tindrà un lloc de primera qualitat i pensat exclusivament per a la pràctica del seu esport on desenvolupar la seva activitat. Fins ara feien servir les instal·lacions de les pistes d’atletisme Paco Àguila.

El regidor d’Esports i Joventut, Albert Tomàs, va destacar la bona sintonia que hi va haver entre l’Ajuntament, la Federació Catalana i el club Badalona Dracs, les entitats implicades en la proposta d’aquesta instal·lació esportiva, a l’hora de fer els tractes, i creu que el fet que la Generalitat hagi concedit aquesta subvenció no fa més que refermar la bona tasca que han fet i aquest bon ambient. Tomás va afegir que els Dracs són “un club de referència en el futbol americà a nivell estatal i europeu, que exerceix d’ambaixador de la nostra ciutat a nivell internacional, i que requeria d’una instal·lació de primer ordre per tal de desenvolupar la seva activitat”.

Es preveu que l’inici de les obres del futur camp i Centre de Tecnificació de futbol americà comencin durant la propera primavera.

Els Dracs sumen aquesta bona notícia a dues altres novetats que contribuïran a la millora i el benestar d’aquest club: d’una banda, l’acord d’esponsorització que van firmar recentment amb l’empresa TFA Sports, esdevenint aquesta l’encarregada de subministrar material d’entrenament i de joc; de l’altre, l’acord de col·laboració amb l’emblemàtic gimnàs badaloní Body Gym, que aquest any celebra el seu 25è aniversari. Aquest acord permetrà als jugadors dels Dracs disfrutar de les instal·lacions i els serveis dels professionals d’aquest centre esportiu, i donarà a ambdues entitats l’oportunitat de realitzar diferents promocions i campanyes publicitàries conjuntament. Alicia López, gerent de Body Gym, va afirmar que estan molt contents amb la possibilitat de col·laborar amb els Badalona Dracs pel que signifiquen per Badalona, ja que després del Joventut són l’equip badaloní que més exporta el nom de la ciutat.