Filmets Badalona

Una mostra del Filmets, a la Biblioteca Lloreda. Foto: Twitter (@FestivalFilmets)

El Filmets Badalona Film Festival va presentar aquest dimecres l’espot de la seva 48a edició.  Amb l’eslògan ‘Curt és millor’, l’anunci descriu una escena quotidiana en què una dona asseguda al lavabo s’impacienta per la durada del seu pipí. L’espot és obra de l’agència Knock i de la productora Possible Films. Se n’han fet versions en català, castellà i anglès.

El director creatiu de Knock, Marc Vila, explica que el treball potencia la idea que si una acció ha de ser curta, millor que no s’allargui: “A vegades hi ha llargmetratges que són molt dolents, que no s’acaben mai i que només desitges sortir del cinema. Amb els curtmetratges això no passa. Aquesta és la força que tenen els curts”.

El Festival Filmets es durà a terme del 21 al 30 d’octubre, però ja es pot gaudir d’algunes de les seves creacions. Les biblioteques de Badalona acullen una petita gira del festival, que porta el cinema i la cultura als més petits. Després de passar per la Biblioteca Lloreda, la següent serà la de Canyadó i Casagemes-Joan Argenté, el 4 d’octubre, a dos quarts de sis. A banda, L’Hospital Germans Trias i el festival tornen a col·laborar enguany. Els pacients hospitalitzats a Can Ruti podran veure gratuïtament de diferents sessions de curtmetratges a la televisió de la seva habitació durant les setmanes del festival. També en podran gaudir els infants ingressats, a qui s’ha preparat una selecció concreta de curts que podran veure a les seves estances.