L’escriptor colomenc Rodolfo del Hoyo va presentar ahir a la Biblioteca Singuerlín - Salvador Cabré el seu nou llibre, La darrera carta de Manuel de Morón. Després de quinze llibres publicats de literatura infantil i juvenil, cinc de de poesia i quatre de narrativa, del Hoyo ha decidit publicar la seva primera novel·la per a lectors adults.

L’autor va conversar sobre el contingut de l’obra amb l’escriptor Jordi Folck i l’escriptora Margarida Codina. A més, l’acte va estar amenitzat pel saxofon del músic Lluís Miras.

A la novel·la, l’escriptor penetra en alguns dels racons més foscos de la condició humana, a través de l’oficial de justícia Robert Bernal, el qual assisteix a la diligència d’aixecament del cadàver de l’indigent Manuel Morón. Entre les pertinences hi troba un quadern on ha escrit una llarga carta per al seu fill, la qual comença a turmentar l’oficial.

FERIDES OCULTES
L’escriptora colomenca Sonsoles Fuentes va presentar també ahir la seva darrera novel·la, Heridas ocultas, al Centre Cultural Can Sisteré. L’obra és una novel·la negra on l’autora aborda les conseqüències que comporten la infidelitat, la venjança i la rancúnia.

La història arrenca amb la descoberta del cos d’una dona al terra d’un apartament turístic amb un trau al cap. Un cas que haurà de resoldre l’inspector Àngel Gaya.