El Casal és present per tota la ciutat. Arxiu

El Casal Antoni Sala i Pont (CASiP) està d’aniversari. Fa deu anys que un grup de badalonins de diferents associacions i organitzacions independentistes i d’esquerres van idear a partir de diferents reunions relacionades amb el Correllengua el que avui és el Casal Antoni Sala i Pont. Alguns d’aquesta badalonins provenien del que havia estat l’Ateneu Obrer i Popular Badalona Roja, situat al carrer de la Creu, a mitjans dels anys 90.

La implicació del casal amb la ciutat ha anat augmentant fins a tal punt de participar en la creació de xarxes com la Coordinadora Popular de Festes de Maig (CPFM), la Taula de Cultura i el Consell de Joventut.

Per celebrar aquest aniversari aquest divendres l’entitat celebra un sopar de socis acompanyat d’un passi de fotos i l’actuació de la coral del casal. L’acte culminarà amb un desenfadat karaoke en català. Però la celebració continua amb altres esdeveniments: Diumenge 27 amb una calçotada popular i reivindicativa o la participació el 19 de març a Sabadell de la Trobada de Casals dels Països Catalans. L’acte de culminació dels 10 anys es reserva pel 9 de juliol amb diferents activitats esportives, lúdiques i culturals que duraran durant tot el dia.