El cantautor badaloní Albert Fibla. Arxiu

El cantautor badaloní Albert Fibla obrirà el Musica’t Badalona 2010 divendres 14 de gener. Hi presentarà el disc “Albert Fibla en directe al BarnaSants”. L’endemà del concert d’Albert Fibla, dissabte 15 de gener, el grup catalano-andorrà Lexu’s oferirà el que serà el seu primer concert a Badalona. Hi presentaran, amb la banda completa, el seu tercer disc, “La Vida Perfecta”. El Musica’t acabarà dissabte 22 de gener amb el concert de Sanjosex. El cantautor de la Bisbal d’Empordà oferirà al Musica’t un concert en solitari i en acústic per presentar el tercer disc de la seva prolífica trajectòria, “Al Marge d’un Camí”.

Una de les novetats d’aquest any és l’abonament. Amb aquesta modalitat s’ofereix una entrada per cadascun dels tres concerts per només 22 euros, fet que suposa un estalvi que supera el 25% que l’entrada d’un concert.

Una bona opció per regalar aquest Nadal. Els abonaments, que ja estan a la venda, es poden comprar a Saltamartí Llibres i el dia del primer concert a les taquilles del Círcol Catòlic, seu única d’aquest cicle de música en català. Els tres concerts començaran a dos quarts de deu de la nit.