David Torrents

Torrents no va obtenir els vots necessaris per ser escollit secretari d’organització de Junts. Foto: Junts

El regidor de l’Ajuntament de Badalona David Torrents no va aconseguir el mínim de vots necessaris en el congrés nacional de Junts d’aquest cap de setmana per entrar a la nova direcció del partit, on havia estat proposat per part de Laura Borràs per ser el secretari d’organització.

El regidor badaloní es va quedar una desena de vots per sota de la meitat més u, el mínim acordat al reglament de Junts per entrar a la direcció del partit. Torrents va obtenir 918 vots, per sota dels 927 necessaris.

Per ara, doncs, el regidor badaloní queda fora de l’executiva, malgrat que el cap de setmana es va dir que hi havia un acord perquè entrés a formar part de la direcció igualment, ja que no hi havia una candidatura rival.

Ara correspon al nou secretari general del partit, Jordi Turull, fer una proposta a la militància per a aquest càrrec en menys d’un mes. Turull ja ha confirmat que així ho farà, però sense aclarir si aquesta proposta serà o no Torrents, a qui ha elogiat malgrat haver punxat en la votació del cap de setmana.