Màgic Badalona

Membres del personal de seguretat de la instal·lació van alertar la policia després de trobar-los a l’aparcament. Foto: Arxiu

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove per agredir sexualment un menor al centre comercial Màgic Badalona. Ho ha avançat El País i ho han confirmat a l’ACN fonts policials, que han indicat que els fets van tenir lloc el 22 de juny.

Relació consentida

Membres del personal de seguretat de la instal·lació van trobar el noi i el menor a l’aparcament de l’equipament mentre feien una de les seves rondes de vigilància i van alertar la policia. Tots dos haurien contactat a través de les xarxes socials i la pràctica sexual hauria estat consentida. Amb tot, l’arrest va efectuar-se perquè el menor implicat no tenia l’edat mínima per al consentiment sexual.

D’acord amb els Mossos, el jove va prestar declaració en seu policial i va quedar en llibertat.

El centre comercial Màgic de Badalona ha estat escenari de tres agressions sexuals múltiples en els darrers mesos. Els Mossos han desvinculat aquest darrer cas de les violacions ocorregudes fins ara.

Albiol reclama contundència a la justícia

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha condemnat l’agressió sexual que es va produir dijous de la setmana passada al centre comercial Màgic quan un jove va mantenir relacions sexuals amb un menor de 13 anys al pàrquing del centre.

En una piulada, el batlle ha reclamat “tota la contundència de la justícia” contra l’arrestat, a qui ha qualificat de “pervertit i tarat”. El jove i el menor, que es van conèixer a través de les xarxes socials, van ser sorpresos mantenint relacions sexuals pel personal de seguretat quan feien la ronda per l’aparcament. Tot i que la pràctica sexual hauria estat consentida, el jove va ser detingut perquè el menor implicat no tenia l’edat mínima per al consentiment sexual.