Els telèfons mòbils sostrets i recuperats per la policia. Foto: Mossos

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 7 de setembre a Santa Coloma de Gramenet un jove de 21 anys i dos menors d’edat com a presumptes autors del robatori amb violència en una botiga de telefonia mòbil del municipi veí de Sant Adrià de Besòs. Els fets haurien tingut lloc sobre dos quarts de deu del matí quan un agent fora de servei de la Guàrdia Urbana de Barcelona va sentir uns crits que provenien de l’interior de l’establiment i va veure sortir corrents del local els tres joves amb diversos telèfons a les mans.

L’agent va provar de seguir-los la pista i va contactar ràpidament amb els Mossos d’Esquadra, que van aconseguir arrestar-los quan els sospitosos ja es trobaven a Santa Coloma. Malgrat que els tres detinguts van provar de defer-se d’alguns dels telèfons sostrets durant la fugida, la policia va aconseguir recuperar mentre fugien, els lladres van provar de desfer-se d’alguns dels telèfons sostrets que l’agent de la Guàrdia Urbana va poder recollir. Entre aquests i els que encara duien a sobre en el moment de la detenció, es van poder recuperar 13 dels 15 terminals sostrets, valorats en més de 7.000 euros.

Els dos menors detinguts es van posar a disposició de Fiscalia de Menors. El major d’edat va passar a disposició judicial l’endemà al jutjat en funcions de guàrdia de Badalona que en va decretar el seu ingrés a presó. La investigació continua oberta, ja que els investigadors sospiten que els detinguts podrien estar implicats en altres delictes contra el patrimoni en aquesta demarcació.