Desokupa

Dani Esteve, propietari de Desokupa, en un dels seus vídeos a xarxes. Foto: Twitter (@Daniedsk)

El propietari de Desokupa, Daniel Esteve, publicava a través del seu compte de Twitter el 31 de maig que s’havia ocupat un pis d’una dona de 88 anys a Badalona. En el vídeo en el qual surt explicant el cas va assegurar que enviaria un equip per desallotjar les persones que estaven al pis.

Per acabar el seu missatge va tenir unes paraules per al futur alcalde de la ciutat, Xavier García Albiol, que, precisament, s’ha caracteritzat per voler combatre l’ocupació i ha promès una regidoria per tractar aquesta problemàtica. “Xavi Albiol, crec que encara no has pres possessió, però si vols venir et deixo una samarreta i t’ensenyaré com es desocupa un pis”, va expressar Esteve dirigint-se al futur alcalde de Badalona.

L’endemà, Esteve va publicar el procés que va seguir el seu equip per desocupar el pis i va treure pit d’haver fet fora els ocupants en 18 hores. En ell es veu com, després d’explicar la situació judicial i qui era la propietària del pis als ocupes, acaben sortint del pis sense oposar resistència.

Segons ha confirmat El Periódico, fonts dels Mossos d’Esquadra asseguren que no hi havia cap requeriment judicial per desallotjar el pis i, per aquest motiu, els agents van personar-se al domicili.