Els agents intervenen en la festa multitudinària al Mas Ram. Foto: Aj.

La Guàrdia Urbana de Badalona va desmantellar aquest cap de setmana una festa multitudinària amb més de 50 persones en una casa de luxe del barri de Mas Ram. Segons informa el consistori en un comunicat, l’habitatge és d’ús turístic i va ser el propietari del mateix qui va permetre l’entrada de la policia a la finca després que els inquilins es neguessin a obrir la porta davant el requeriment dels agents.

Malgrat que alguns dels assistents a la festa va intentar fugir saltant a la casa del costat a través del jardí, els efectius desplegats van aconseguir identificar els tres organitzadors de la festa, que van ser denunciats per un delicte de desobediència greu als agents de l’autoritat. També es va aixecar acta a tots els assistents a la festa per saltar-se la normativa sanitària i de seguretat.

“En un context sanitari com l’actual, en què la majoria de veïns estan complint les restriccions i fent un esforç diari, és indignant que hi hagi irresponsables que posin en perill a la ciutadania sense cap mena de remordiment. Espero que les persones implicades siguin sancionades de manera contundent i paguin les conseqüències de dur a terme uns fets com aquests en un moment tan complicat”, ha assenyalat al respecte l’alcalde Xavier García Albiol. Només la setmana passada, la Guàrdia Urbana va haver d’intervenir per aturar nou festes privades que incomplien la normativa sanitària.