Diversos veïns del carrer Enric Borràs de Badalona han denunciat l’aparició de noves esquerdes a l’interior dels seus habitatges. Segons apunta en un comunicat la Plataforma Pacifiquem Enric Borràs, la causa d’aquestes fissures serien les tremolors provocades per l’elevat trànsit de vehicles i pel mal estat del paviment d’aquesta artèria badalonina.

“Els moviments i tremolors que pateixen els edificis es van començar a produir amb l’augment de línies d’autobús que circulen pel carrer i s’han anat incrementant per culpa d’un paviment en molt mal estat”, assenyalen els veïns, que apunten que mesures com la recent desviació de dues línies d’autobús o la reparació d’algun dels forats de la via són “insuficients” i no han aconseguit fer desaparèixer les tremolors.

Des de la plataforma recorden que ja existeix un projecte de millora del ferm redactat pels tècnics municipals l’any 2018 i emplacen el consistori a tancar l’acord definitiu com més aviat millor per evitar l’aparició de noves esquerdes als habitatges. També reclamen que el planejament final inclogui millores per posar solució als greus problemes de mobilitat al carrer que provoquen “inseguretat, espai insuficient per vianants i uns nivells de contaminació insostenibles”.