L’Ajuntament de Badalona vol que els venedors ambulants dels encants de la ciutat tinguin més cura amb la neteja del seu entorn. És per això que el govern municipal ha iniciat una campanya de conscienciació repartint un full informatiu i una bossa d’escombraries entre els marxants de la ciutat, amb la col·laboració de Voluntaris Badalona.

Segons ha explicat la regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Consum, Rosa Bertran, des de l’Ajuntament havien rebut alguna queixa de la brutícia que s’acumula quan finalitza l’activitat comercial. A més, aquesta iniciativa suposarà un estalvi en el servei de neteja municipal. Bertran ha explicat que a curt termini s’instal·laran contenidors als encants per facilitar encara més la neteja.

A partir d’ara, els comerciants hauran de mantenir el lloc de venda i el seu entorn en perfectes condicions de neteja durant el mercat. Després de recollir, els titulars de les llicències hauran de dipositar les bosses d’escombraries a l’espai de la seva pròpia parada per facilitar la seva retirada per part dels serveis de neteja. I és que, amb aquesta campanya, el govern municipal ha recordat que, en aquells casos en els que s’incompleixi reiteradament l’Ordenança d’Encants, l’Ajuntament podria procedir a la retirada dels permisos de venda.