festa major tiana

Imatge del correfoc de l’any 2020. Foto: Ajuntament

Tiana ja està de Festa Major, des d’avui i fins aquest diumenge dia 18. La celebració arriba amb algunes novetats com ara el Toc d’Inici, que servirà com a acte d’obertura. Els diferents personatges de la imatgeria popular sortiran en cercavila i, un cop arribin a la plaça, faran una mostra de tot el que es podrà veure durant els quatre dies de festa.

El toc d’inici servirà, a banda, per donar pas al pregó, a càrrec de la directora, recentment jubilada, de l’Escola Bressol Municipal, Teresa París. “Ser la pregonera suposa per a mi una gran alegria, i un reconeixement a una feina sovint invisibilitzada, la de l’aprenentatge de 0 a 3 anys”, explica París.

Pel que fa a les actuacions musicals, es duran a terme al Parc de l’Antic camp de futbol i a la plaça de la Vila. Es podrà gaudir dels concerts de Lildami, l’Orquestra Mitjanit, la Balkan Paradise Orchestra, Llamp o The Penguins.

L’Ajuntament posarà a disposició del veïnat del poble un servei de taxi gratuït per arribar a casa la nit de dissabte. Es podran agafar a la rotonda de Creu de Terme, final de trajecte de l’N9, entre les 23 h i les 2 de la matinada. La nit de diumenge es cobrirà el buit de servei d’autobús entre les 5 de la matinada i les 8 amb un servei especial de la línia N9, amb una freqüència de 20 minuts. Tot per potenciar la mobilitat i la seguretat dels assistents a la Festa Major. Amb el record dels incidents de l’any passat, l’Ajuntament ha preparat un dispositiu de reforç entre les policies locals de Montgat, Tiana i els Mossos d’Esquadra.