Festa Major Sant Adrià

Cañete presenta l’actuació de la Benet Baïls. Foto: Twitter (@AjSantAdria)

Coincidint amb el dia del patró de la ciutat, Sant Adrià, el 8 de setembre va començar la Festa Major, que va durar tot el cap de setmana, fins al dia 11. “Fem una valoració positiva del desenvolupament i retorn d’una Festa Major normalitzada”, explica el regidor de Cultura, Andrés Pozo, en referència al fet que és el primer any de Festa Major després de les restriccions de la pandèmia.

La festa va estar marcada per un fort caràcter popular, amb la tabalada, la trobada gegantera, la cercavila i el correfoc, a càrrec de la colla local Tronada. Totes aquestes activitats van ser protagonitzades per les entitats de cultura popular catalana de la ciutat.

El regidor destaca “la gran participació de la ciutadania, que ha protagonitzat els actes centrals de la Festa”, i agraeix a les entitats la seva participació: “Des dels pregoners, la desfilada de gegants, el correfoc així com els actes esportius i d’exposició passant per la mostra del talent infantil i juvenil local vist al concert de l’Escola de Música i al Festival de Danses, i fins al suport dels Voluntaris de Sant Adrià”, enumera Andrés Pozo.

La festa, però, no s’atura a la ciutat. L’Associació de veïns del barri Besòs organitza la seva festa major, que es farà entre demà i diumenge. Durant els tres dies, els carrers del barri s’omplirann de música i activitats. Demà destaca la cercavila i el Sopar del Sobaquillo al pati de l’escola Cascavell. El dissabte començarà amb la bicicletada i acabarà amb el ball d’orquestra; i diumenge hi haurà les actuacions i l’espectacle de màgia.

WhatsAppEmail