El líder de CiU va pronunciar la conferència a la fàbrica de l’Anís del Mono. CiU

Objectiu: l’ocupació. Aquesta és la fita que s’ha marcat el líder de convergència i Unió local, Ferran Falcó, en un “proper govern” municipal nacionalista. Falcó va presentar el seu programa econòmic davant de 300 persones aquest dilluns a la fàbrica d’Anís del Mono. Els convergents aposten per una política fiscal a favor dels emprenedors, una organització administrativa que faciliti els projectes dels emprenedors, una política urbanística que afavoreixi el dinamisme econòmic i unes polítiques sectorials que es dissenyin pensant en els seus beneficis de l’economia local. En aquest sentit, Falcó va proposar unir en una hipotètica empresa pública anomenada “Badalona Emprèn” els ens municipals que dissenyen les polítiques urbanístiques i econòmiques (Engestur, Impo i Rebasa).

CiU continua apostant per la B-500 com un dels pilars bàsics de dinamització econòmica per Badalona i situa Can Ruti i el Port de Badalona com a noves vies d’explotació econòmica. D’una banda, posant en contacte els consorcis de sanitat pública i privada encaminats a la recerca mèdica, i de l’altra, cedint el port a la gestió privada i convertir algunes àrees com a viver d’empreses.

SANEJAR L’AJUNTAMENT

Falcó també aposta per sanejar l’economia de l’ajuntament subhastant patrimoni públic, reduint un 25% els tinents d’alcaldes i les dedicacions exclusives de regidors. L’acte va comptar amb la presència del conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, també va ser presentat pel dissenyador badaloní Toni Francesc i entre els assistents hi havia destacats empresaris locals com també dissenyador Antoni Miró, el president de la FEB, Joaquim Padrós i representants de Pimec que seguien l’acte a través d’una pantalla a l’exterior.