Una de les obres que es poden veure aquests dies al Centre Sociosanitari El Carme. BSA

El Passadís d’Art del Centre Sociosanitari El Carme celebra la seva desena exposició amb una mostra conjunta. “Impressions” és un recull de gravats realitzats per una desena d’alumnes de segon del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Il·lustració de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona. “300 papallones”, per altra banda, és obra d’un grup de treball format per set alumnes de ceràmica i escultura coordinat per l’artista Joan Febrer, i creada per a la 56a edició de Temps de Flors 2011, a Girona. Papallones fetes amb material plàstic, de diferents colors, suportades per unes barnilles de ferro de diferents alçades. La mostra “300 papallones” passa així d’ocupar una plaça de Girona al pati interior de la planta baixa del Centre Sociosanitari El Carme.

Des de l’any 2006, la zona d’exposicions del centre acull mostres d’obres d’alumnes i exalumnes de l’escola d’art badalonina. Des del naixement del Passadís d’Art, l’objectiu ha estat crear un racó on pacients, familiars i professionals del centre puguin gaudir i viure l’art a la seva manera: com a mode d’expressió, com a eina terapèutica i també de creixement personal

Cada dia de la setmana, de 8 del matí a 8 del vespre, i fins el mes de desembre, es pot visitar aquesta doble exposició al centre situat al barri de Montigalà.

WhatsAppEmailTwitterFacebook