El col·lectiu Dones del Futur ha organitzat tres passejades històriques per Badalona per commemorar l’aniversari

En motiu de la commemoració del Mil·lenari de la ciutat que se celebra enguany, el col·lectiu de Dones del Futur ha preparat tres rutes a peu per conèixer a fons la història de Sant Adrià.

La primera de les passejades recorrerà Sant Adrià de cap a peus a través de l’antic Camí Ral, un camí públic que creuava la ciutat passant el pont de l’autopista. Les Cases modernistes de Montsolís o les vies del tramvia seran parades obligades per tots els visitants.

Per enfrontar-se a la segona ruta s’ha d’anar ben conscienciat ja que és la més llarga de les tres. En aquest cas, està centrada en el marge esquerre del riu Besòs i recorrerà el riu des de l’església fins la platja. Un recorregut que permetrà conèixer les cases del carrer Nebot o les defenses militars, entre d’altres.

La banda dreta del riu serà l’escenari de la tercera caminada. En aquest cas, els punts més destacables que els ciutadans podran veure són les escultures de Charles Collet de l’església de Santes Juliana i Semproniana o la calçada de llambordes.

WhatsAppEmail