Una de les aules de l’escola Kids&Us de Santa Coloma. Foto: Kids&Us

Kids&Us Santa Coloma (carrer Irlanda, 38-40) ja està preparant la Setmana Santa i des de fa uns dies té obert el període d’inscripció per als seus casals en anglès, les Easter Fun Weeks. Es tracta de setmanes temàtiques per a nens i nenes de 3 a 10 anys.

Tal com expliquen des de Kids&Us Santa Coloma, l’objectiu d’aquests casals és que els nens i les nenes “facin immersió lingüística en anglès i interioritzin vocabulari i expressions en aquest idioma mitjançant activitats divertides, cançons, teatre i jocs”. L’equip pedagògic d’aquesta escola d’anglès s’ocupa de crear històries, els materials i les cançons per tal que estiguin adequades als diferents grups d’edat.

En l’escenari actual, totes les activitats estan dissenyades per garantir la seguretat de tots els nens i nenes. Kids&Us també té als seus centres un paquet de seguretat que inclou mascaretes, gel, pantalles de protecció i catifes antibacterianes. També desinfecten les aules periòdicament i miren la temperatura de tothom que entra als seus centres.