Saül Gordillo

El periodista Saül Gordillo, en una imatge de 2019. Foto: Bernat Vilaró/ACN

Segons ha avançat El Periódico, un jutge de Badalona ha citat a declarar com a investigat per al 20 de febrer el periodista Saül Gordillo. Ho farà per la segona denúncia per agressions sexuals que una redactora del diari digital que Gordillo dirigia, Principal, va interposar contra ell. En aquest cas, sempre segons el que ha avançat El Periódico, la víctima apunta també a una possible submissió química. La titular del Jutjat d’Instrucció número 5 de Badalona també ha citat a declarar la denunciant.

La redactora va explicar als Mossos que la nit de l’1 de desembre, després del sopar de Nadal d’empresa i de prendre una copa al costat de Gordillo a la discoteca Apolo de Barcelona, el que era el seu director presumptament la va agredir sexualment quan la portava a casa seva, en el seu cotxe particular. La denunciant, que assegura recordar només moments puntuals de la nit, va explicar a la policia que es va despertar a l’interior del cotxe de Gordillo quan l’exdirector de Catalunya Ràdio i l’ACN li estava practicant sexe oral en un lloc des del qual es podien veure les Tres Xemeneies de Sant Adrià de Besòs.

La denunciant es va dirigir més tard a un centre de salut, perquè es trobava molt decaiguda. En aquesta prova, segons informa El Periódico, se li van trobar restes de benzodiazepina, un medicament psicotròpic.