Carme Martínez Esquerra

Carme Martínez i Alex Montornès durant la presentació a la plaça de la Vila. Foto: Línia Nord

Esquerra ha presentat aquest matí a la plaça de la Vila  Carme Martínez com a integrant de la seva llista per a les eleccions municipals. Martínez ha expressat la seva voluntat de seguir treballant per a la ciutat i que la formació ideal per fer-ho és Esquerra. “La meva decisió té a veure amb la voluntat que sempre expresso de treballar per a la meva ciutat. Vull que Badalona funcioni i Esquerra és l’única que pot liderar el canvi”.

Martínez ha expressat la seva voluntat de continuar amb la tasca duta a terme a la Comissió de Modernització, però fent un pas més: “La feina està feta, ara necessitem un govern que tiri endavant les conclusions presentades.”

Diferències entre Guanyem i Esquerra

L’exregidora de Guanyem ha explicat quina és, a parer seu, la diferència entre la seva antiga formació i ERC: “Jo no he canviat. La meva proposta és la mateixa. Guanyem volia construir una ciutat progressista, però no ha pogut ser. Esquerra creu en el projecte i té aspiracions per desbordar les seves pròpies sigles”, conclou Martínez.

L’alcaldable d’ERC, Alex Montornès, ha qualificat Martínez com “un dels actius més importants de la ciutat” i ha destacat la facilitat per incorporar-la a les llistes. “Ens ajudarà a construir una Badalona millor”, ha afegit.

La posició de Martínez a la llista es comunicarà el pròxim dilluns després que la proposta es voti en assemblea.