Carme Martínez

Carme Martínez va ser vicepresidenta de la comissió de modernització. Foto: Guanyem

Guanyem Badalona ha informat que Núria Sabater serà la nova regidora al consistori. Substituirà Carme Martínez, que renunciarà a l’acta de regidora al ple municipal de demà dimarts.

La formació municipalista ha agraït a Martínez la feina feta els darrers anys. En especial al capdavant de la comissió de modernització, des del juny de 2019: “Les tasques assolides a la Comissió de Modernització, que va aprovar les seves conclusions per unanimitat en ple extraordinari del dilluns 12 de desembre, demostren la capacitat de Guanyem Badalona per liderar la transformació de l’Ajuntament i per assolir consensos amplis al consistori”, es llegeix en el comunicat que Guanyem ha fet públic.

De moment, no s’han fet públics els motius de la renúncia de Carme Martínez, que continuarà dins de la formació. Guanyem Badalona assegura al comunicat que la formació “es caracteritza per ser un col·lectiu democràtic, que prové de l’assemblearisme i de la participació ciutadana, on el debat i les discrepàncies ens enriqueixen i construeixen el moviment”.

Sabater ha treballat amb entitats socials i educatives badalonines. És mestra i educadora i ha estat tècnica d’educació al Consorci Badalona Sud. Actualment, és membre del secretariat de Guanyem Badalona i assessora del grup municipal des del 2019.