Càritas Santa Coloma

El bisbe auxiliar de l’Arquebisbat de Barcelona, Javier Vilanova, beneeix el nou espai de Santa Coloma. Foto: Càritas

Càritas va inaugurar el passat dilluns el nou espai polivalent de l’entitat. Amb el nom de Sant Miquel, l’espai està situat al barri de Singuerlín. A l’acte d’inauguració va assistir la setena tinenta d’alcaldessa de Drets Socials, Bárbara Ferrer, i el bisbe auxiliar de l’Arquebisbat de Barcelona, Javier Vilanova. Durant l’acte, la responsable de la Zona Pastoral 5 de Càritas Diocesana, Anna Selva, va explicar que el nou espai polivalent dona resposta a unes 294 llars i 459 persones, més del doble de llars que l’any passat: “Tot i que estem contents que any rere any puguem arribar a més famílies, constatem que la situació social i econòmica a Santa Coloma s’ha agreujat amb la pandèmia i la inflació”, va dir Anna Selva.

També a Badalona

Durant la inauguració de Badalona s’ha comptat amb l’assistència de l’alcalde de la ciutat, Rubén Guijarro, i del tercer tinent d’alcalde, David Torrents. El nou punt d’acollida inaugurat el mateix dilluns a la ciutat veïna atendrà 1.503 llars i 3.800 persones de tota la zona pastoral 5, que agrupa Sant Adrià del Besòs, Badalona, Santa Coloma i Mataró, així com tots els municipis del Maresme fins a Caldes d’Estrac., segons ha explicat l’entitat en un comunicat.

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha volgut agrair la tasca de Càritas a la ciutat de Badalona. “Hem de fer valdre la Badalona que cuida, la Badalona solidària, i aquesta Badalona va lligada als valors de Càritas”, ha afirmat l’alcalde.