Marta Guàrdia Ple

La regidora no adscrita, Marta Guàrdia, intervé en un Ple. Foto: Ajuntament

La gestió de la residència Sant Cebrià de Tiana ja no està en mans de Marta Guàrdia. Així ho va confirmar l’alcaldessa Marta Martorell en el Ple municipal celebrat dimarts, on va apuntar que l’exregidora de JxCat, actualment no adscrita a cap partit, no només ha estat cessada com a delegada especial del geriàtric, sinó que ja no rep el sou atribuït per a la realització d’aquestes funcions.

Amb la formalització d’aquest cessament, Martorell dona compliment a una de les condicions que van posar els grups de l’oposició per donar llum verda al retorn de la gestió de la residència a l’empresa concessionària, que es va materialitzar en un Ple extraordinari celebrat la setmana passada.

En aquest sentit, en la sessió de dimarts, els grups van aprovar per unanimitat la ratificació del decret que permet elevar a la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat el cas de possible frau de llei comès en la delegació especial remunerada que va atorgar Martorell a Guàrdia per a la gestió del geriàtric municipal. Ara haurà de ser aquest òrgan qui es pronunciï al respecte.

Per altra banda, les formacions també van donar llum verda a la regulaerització dels preus del lloguer dels habitatges de protecció oficial de Vessants II.