Serà l’última activitat de la tercera edició del projecte Parlem de Salut que ha organitzat enguany l’Ajuntament

Roba còmoda, calçat esportiu i molta energia. Aquests són els únics requisits que es necessiten per participar a la caminada popular que organitza demà l’Ajuntament.

Aquesta és l’última activitat que falta per completar la tercera edició del projecte Parlem de salut que ha comptat amb dues xerrades, una sota el títol Preparem-nos per fer una caminada i una altra per parlar sobre la importància d’una bona alimentació i una activitat física regular.

La caminada popular començarà a les 10 del matí al carrer del Mar cantonada amb el passeig de la Rambla. Tot i que l’activitat està pensaada per a acollir a gent gran, tots els ciutadans que hi vulguin participar seran benvinguts.

PARLEM DE SALUT

A les conferències d’enguany s’ha convidat a una infermera d’atenció primària de l’Institut Català de Salut, Rosa Ballesta; una monitora del programa Fem Salut de l’Ajuntament de Badalona, Laura del Rio i a un membre de l’associació Badalona Running, Daniel Morera, que van explicar les seves experiències personals als participants.

L’objectiu d’aquestes activitats és fomentar una alimentació saludable i la pràctica d’una activitat física regular entre els ciutadans, dos factors que són molt importants per prevenir l’aparició de problemes de salut i millorar l’autonomia i el benestar personal.

WhatsAppEmailTwitterFacebook