Búhos és una banda habitual a les festes populars. Foto: Búhos

Búhos i Maldita Nerea seran els plats forts de les actuacions musicals de les Festes de Maig. Aquests dos grups musicals han estat els escollits per treure la ciutat a ballar la nit de Sant Anastasi, que se celebra el 10 de maig.

Com a novetat, aquest any el concert que té lloc després de la Cremada del Dimoni es durà a terme al passeig Marítim, en lloc de l’habitual escenari que se situava a la plaça del Centenari.

BÚHOS, EL SO DE LA FESTA
La banda originària de Calafell és un dels grups habituals a totes les festes populars de Catalunya. El seu nou disc La gran vida ha estat un dels més reproduïts a Spotify i YouTube.

MALDITA NEREA, UN PES PESANT
L’agrupació liderada per Jorge Ruiz presentarà a Badalona el seu darrer àlbum, Bailarina, en el qual la dona pren protagonisme. Maldita Nerea s’ha consagrat com un dels principals grups a tot l’estat i compta amb diferents Discos Platino, així com amb diversos premis espanyols.

ON SÓN LES DONES?
Així com amb el cartell del concert del passat Nadal, la Comissió de Festes de Badalona s’ha tornat a mostrar crítica amb l’elecció de la programació musical per a les Festes de Maig. La comissió ha manifestat el seu descontentament a través de les xarxes socials, des d’on ha assenyalat que ha reclamat a l’Ajuntament “la presència d’artistes dones”.

Des de la Comissió de Festes han manifestat que no han tingut en cap moment “la sensació de ser vinculants per a les Festes de Maig” i demanen a l’Ajuntament “que torni la cultura, la diversitat musical i les festes creades des del poble”.