La Junta Local de Seguretat de Santa Coloma de Gramenet del passat 11 de juny. Foto: Ajuntament

Santa Coloma de Gramenet tindrà nous agents per reforçar la plantilla dels Mossos d’Esquadra a la ciutat. Així ho va anunciar el conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Miquel Buch, en la reunió telemàtica de la Junta Local de Seguretat del municipi, celebrada el passat 11 de juny. Buch es va comprometre a trobar una solució a curt termini per ampliar el dispositiu local del cos de la policia catalana davant les demandes de l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, que li va traslladar al conseller la seva preocupació per l’increment de robatoris a la ciutat en els darrers mesos de la crisi sanitària.

“Mentre arriben els Mossos definitius a Santa Coloma de la propera promoció, volem demanar recursos extraordinaris de patrulles policials per reforçar la plantilla de Mossos d’Esquadra de la ciutat”, va apuntar Parlon, que va afegir que els darrers incidents viscuts al municipi “estan alterant la convivència i el bon veïnatge”, generant preocupació entre ciutadans i comerços locals.

El conseller es va comprometre a estabilitzar la plantilla un cop surti la nova promoció d’agents.i va assenyalar que els comandaments policials han de seguir treballant per “redreçar la situació el més aviat possible actuant de manera quirúrgica en el territori contra els delinqüents”. L’alcaldessa va celebrar la decisió i també va assegurar que el consistori farà un “esforç important de millora de la plantilla municipal” amb la incorporació dels agents que estan a l’Escola de Policia de Catalunya.