Una treballadora de BSA rep la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19. Foto: BSA

Badalona Serveis Assistencials (BSA) assegura que vacunarà el personal de neteja -que depèn d’un proveïdor extern- quan disposi d’una nova tongada de vacunes. L’entitat ha volgut d’aquesta manera sortir al pas d’unes informacions que apuntaven que s’estava deixant fora del procés de vacunació els treballadors que s’encarreguen de la neteja dels diferents equipaments que gestionen al Barcelonès Nord.

En un comunicat conjunt, BSA assenyala que la voluntat és poder vacunar al “màxim de personal possible” i confirma que ja han establert un “circuit de col·laboració” amb l’empresa proveïdora del servei per poder activar el dispositiu “quan es disposi de les dosis necessàries”. La resposta de l’organització s’ha produït després de la polèmica generada per les declaracions d’una treballadora de l’Hospital Municipal de Badalona a Espejo Público on assegurava que s’estava negant l’accés a la vacuna als membres del personal de neteja.

Segons les últimes dades facilitades per BSA, un total 620 empleats han rebut ja la primera dosi de la vacuna, una xifra que correspon al 47% de la plantilla de l’organització municipal. La intenció és que quan arribin més vacunes es pugui vacunar a la resta de membres del personal que ho desitgin, inclosos els empleats que depenguin d’empreses externes.