Medi Ambient ha volgut respondre la bateria de preguntes feta pel grup municipal de Convergència i Unió criticant la presència de sòl•lids flotants a la platja de Badalona. La regidora, Sonia Egea, ha explicat que la presència de brutícia a l’aigua es va produir per culpa del mal temporal del passat mes de juny. Concretament, dels dies 1, 5, 7, 8 i 10 de juny es van obrir els 14 sobreeixidors que van abocar al mar. L’embarcació pelicà, segons el consistori, va entrar a netejar a la zona de bany el passat 28 de juny.

ACOMPANYAMENT

Aquest dimarts a la platja del Pont d’en Botifarreta s’ha posat novament en marxa el servei d’acompanyament a la platja de persones grans i discapacitats que viuen a 6 residències públiques de la ciutat. El servei funcionarà fins el 4 de setembre.

SETMANA TRÀGICA

Divendres passat, un home d’uns cinquanta anys veí de Santa Coloma de Gramenet es va ofegar a la platja de la Barca Maria, barri del Manresà de la ciutat. Els servei de rescat de Pro-activa el va trobar al voltant de les deu del matí sense vida a l’aigua. 48 hores més tard un altre home de 60 anys va morir també ofegat a la platja de la Mora.