Aquesta setmana, l’alcalde, el popular Xavier Garcia Albiol, s’ha reunit amb l’exalcalde socialista Joan Blanch, qui, després de deixar la cadira de batlle (i el partit) mai s’havia reunit oficialment amb cap alcalde, ni amb Maite Arqué ni amb Jordi Serra, tots dos del PSC. Blanch ha dit que comparteix amb Albiol l’estima per la ciutat.

Qüestió de càlcul. Els nouvinguts xinesos són els més ràpids fent càlculs, segons han pogut comprovar els mestres de l’escola badalonina Miguel Hernández. Tant és així, que l’escola ha optat per introduir la metodologia xinesa a les classes de matemàtiques. Tots aquells que es pregunten per la proliferació de negocis xinesos, aquí tenen una possible resposta: són millors fent números.

L’hora de Bob Esponja. La Guàrdia Civil ha requisat aquest cap de setmana 9.500 euros en samarretes de Disney i Hanna-Barbera i imants de Bob Esponja a Badalona. La policia va actuar a diferents ciutats catalanes, però només a la nostra ciutat es va fer amb un botí tan pintoresc.

Mala punteria. Alguns dels aspersors de la Plaça Pompeu Fabra tenen la punteria malament afinada. Mullen més els vianants que no pas les plantes.

Contra la bandera. Les Joventuts d’Unitat Nacional Catalana han posat uns adhesius amb el lema “Fora la bandera espanyola” al mobiliari urbà del centre de la ciutat.