El comité d’empresa de Badalona Comunicació fa una crida a tots els grups polítics amb representació a l’Ajuntament de Badalona que recolzin a l’empresa i posin sobre la taula les propostes de viabilitat que té per tal que no hagi de tancar i deixar a 66 persones sense feina. Els treballadors ja han presentat un seguit de propostes per poder millorar el rendiment de l’empresa i, a la vegada, fer-la viable.

LES RESPOSTES

“Xavier Garcia Albiol s’ha de deixar de missatges amenaçadors cap a Badalona Comunicació i explicar quina és la seva proposta real”. Així ho afirmava Carles Sagués del grup municipal d’ICV-EUiA, qui afegia que “no es pot acceptar el xantatge que suposa mantenir l’incertesa sobre el futur dels mitjans de comunicació públics, no és bo per la ciutat, ni per l’empresa, ni pels professionals que hi treballen”.

La plantilla de Badalona Comunicació, segons el comitè d’empresa “es mereix el màxim res- pecte ja que ha continuat treballant amb el mateix nivell de professionalitat i rigor malgrat no saber el futur que els espera”.

El procés d’adaptació dels estatuts a la Llei de l’Audiovisual de Catalunya, iniciat durant el mandat anterior a proposta d’ICV-EUiA, s’hauria de veure plasmat en una major pluralitat i més respecte i independència pels mitjans de comunicació informatius públics. “En cap cas aquesta reforma, que el PP abans defensava i ara esta bloquejant, no representa cap impediment perquè el govern municipal pugui plantejar d’una vegada la seva visió i el seu model de la ràdio i la televisió local, i s’assegui amb la representació legal dels treballadors i treballadores de Badalona Comunicació, per tal de cercar un acord que en garanteixi la seva continuïtat” ha afirmat contundent el President del grup municipal d’ICV-EUiA.