Acte Setmana Cultural Mina

Un dels actes de la Setmana Cultural. Foto: Ajuntament

Fotografia, robòtica, comerç, salut, medi ambient, jocs, concerts, màgia, esports, gastronomia… La Setmana Cultural de la Mina se celebra aquest any amb més d’una vintena d’activitats. L’esdeveniment, que enguany ha arribat a la seva 31a edició, enfila aquest cap de setmana la recta final i demostra un cop més el fort teixit associatiu i cultural que té el barri.

“La Setmana Cultural és un símbol de la lluita d’un barri per reivindicar la seva dignitat i per mostrar que la Mina és molt més del que surt a les notícies”, afirma el regidor d’ERC Rubèn Arenas en el que potser és la millor definició de la festa cultural.

Encara no ha acabat

Qui no hagi pogut apropar-se a les activitats, encara té tres dies per fer-ho. Aquest dijous se celebra una xerrada sobre com trobar feina a les 11 del matí que impartirà el Servei de Prospecció d’Empreses del Consorci de la Mina. A la tarda serà el torn per a la música amb un concert a càrrec de l’Escola Municipal de Música Benet Bails i amb una jam session organitzada per l’Espai Jove del barri.

Demà és el dia reservat per al sopar d’entitats de la Mina i a partir de les 11 de la nit tornarà a sonar la música amb un DJ. La Setmana Cultural dirà adeu el dissabte quan es posarà sobre la taula la importància de les dones en el barri amb una activitat organitzada per Desdelamina que vol “cartografiar” els diferents feminismes que hi ha a la Mina. A més, se celebrarà un acte d’animació infantil i les 24 hores de futbol.