El conseller Jordi Puigneró en la roda de premsa d’aquest dilluns. Foto: Mobile Week Catalunya

Badalona serà un dels vuit municipis que s’estrenen aquest 2021 en la Mobile Week Catalunya. La tercera edició de l’esdeveniment se celebrarà enguany entre del 21 de juny i l’11 de juliol i s’estendrà fins a un total de 18 poblacions diferents amb l’objectiu d’apropar la tecnologia a la ciutadania a través d’exposicions, debats i activitats diverses.

“Barcelona és la capital mundial del mòbil, però els municipis seran capital en aquesta revolució digital”, ha assenyalat el conseller de Polítiques i Administració Pública de la Generalitat, Jordi Puigneró, en la roda de premsa de presentació de la iniciativa. En la seva intervenció, Puigneró ha remarcat la importància del sector digital a Catalunya i l’oportunitat “enorme” que suposa un esdeveniment com aquest per a la vertebració del territori i per “donar oportunitats a tothom visqui on visqui”.

En el cas de Badalona, l’Ajuntament ha preparat amb la col·laboració de l’associació Restarting Badalona una programació amb activitats com tallers i xerrades que es desenvoluparan durant tres dies entres els mesos de maig i juny i que compten amb la participació d’entitats punteres en l’àmbit de la tecnologia i la salut de Badalona com Badalona Serveis Assistencials i l’Hospital Germans Trias i Pujol.