A Badalona els preus baixen de mitjana en la compra i en el lloguer. Arxiu

Badalona encapçala el rànquingde les ciutats catalanes on més ha baixat el preu del lloguer, segons el portal immobiliari Idealista.com. En el rànquing de ciutats que més ha baixat el preu del lloguer, segueixen a la nostra ciutat municipis com Gavà, Granollers, l’Hospitalet de Llobregat, Mataró, Rubí i Sant Cugat.

A LES CAPITALS, PUJA

D’altra banda, el preu mitjà del lloguer de vivendes va registrar pujades en algunes de les capitals de l’Estat espanyol com és el cas de Madrid. En el segon trimestre de l’any en comparació amb el primer trimestre, segons dades del mateix portal immobiliari. Tot i així, a Catalunya els preus van patir importants descensos: del 0,2% a Barcelona, de l’1,7% a Girona i del 3,7% a Tarragona. L’excepció s’ha produït a Lleida, on els preus han pujat un 4,2%; l’increment més gran registrat a tot el país.

LA VENDA, CAU

Segons el portal de pisos Facilisimo, el preu de la venda d’immobles se situava aquest passat mes de juny als 2.280 euros el metre quadrat de mitjana. Respecte el mes de febrer d’aquest mateix any hauria baixat dels 2.800 euros per metre quadrat. Alguns analistes animen a comprar ara.